Accomodatie

Ingerichte tent met bijzettentje

Ingerichte tent 4/5 personen met bijzettentje.

Deze heerlijk ruime tent beschikt over een vast twee persoons bed en twee luchtbedden voor de kinderen. De kinderen kunnen of in de grote tent slapen of, afhankelijk van hun leeftijd, in hun 'eigen tentje' die we naast de grote tent voor ze hebben opgezet. Ben je met zijn vijven dan kunnen we desgewenst kosteloos een kinderbedje of luchtbed toevoegen. De kleinste kan dan in de grote tent bij papa en mama slapen en de grotere kinderen kunnen dan stoer in hun 'eigen tentje' slapen. 

De tent is volledig uitgerust met een keukentje voorzien van een complete keukeninventaris. Ook aan een koelkast, buitentafel en stoelen is natuurlijk gedacht

Huurcaravan met bijzettentje

We hebben een eenvoudig maar compleet ingerichte caravannetje te huur voorzien van luifel, tuinset, complete keukeninventaris, koelkastje, vast 2-persoons bed en mogelijkheid om een tweede bed voor de kinderen te maken. Stoer buiten slapen in het bijzettentje mag natuurlijk ook.

Gîte

Heerlijk ontbijten in het zonnetje op het privé terras vn het bakhuisje

Het Bakhuisje

Wij ontvangen je graag in onze knusse gîte "het Bakhuisje". Als onderdeel van onze 300 jaar oude watermolen "Moulin de de l'Aymerie" is deze ancien four waar het gemalen meel werd gebakken tot heerlijke baguettes en croissants, omgetoverd tot een gezellige eenvoudige gîte voor 2 personen.

De gîte ligt vrij van de watermolen en heeft een privé-terras dat een mooi uitzicht biedt over de omgeving. Het toilet is separaat en douchen kan je op onze camping midden in de natuur. We verhuren de gîte exclusief linnengoed.